facebook twitter youtube instagram

80 ANYS SENSE ELLA

TÍTOL 80 ANYS SENSE ELLA
CIA MIMA TEATRE
AUTORA MONTSE PENAS LÓPEZ
INTÈRPRETS PAULA CASTILLO, GABRI YÁÑEZ, MARIONA TRIAS i PAU CASADO
DIRECCIÓ MONTSE PENAS LÓPEZ
IDIOMA/DURADA 70 minuts / Català i castellà
DATES Dimarts 12 de novembre a les 20:30h
SINOPSI

Aquest any (2019) fa 80 anys que va finalitzar la Guerra Civil, què en sabem d’ella? Quin va ser el paper dels nostres avantpassats? Què ha canviat des d’aleshores? És veritat tot el que ens expliquen? Hi ha una veritat?

Tot això i molt més serà plantejat a quatre estudiants, per tal de commemorar el 80 aniversari del final de la guerra. Al principi els semblarà una activitat qualsevol però poc a poc els personatges es veuran immersos en un seguit de sensacions i sentiments apassionants que desconeixien.Els protagonistes descobriran facetes que no sabien, no només de la Guerra en sí, sinó també, de les seves personalitats, el seu paper a la vida, els seus orígens i la seva pròpia història.

LA COMPANYIA DIU

80 ANYS SENSE ELLA és una obra que neix d’una experiència personal. L’any 2007 l’autora va trobar un article del seu besavi a internet. En aquell moment l’única informació que tenia, era que havia estat afusellat durant la Guerra Civil, acusat de matar a un rector d’un tret i de violar a una nena. Des d’aleshores es va despertar en ella una gran curiositat i va començar a investigar, comparant el que posava en aquell article amb la versió familiar i la veritat. La Montse ha viscut aquests anys molt apassionadament el procés de descoberta. Ha viatjat al lloc dels fets, ha aconseguit parlar amb persones properes i també ha contactat amb l’escriptor de l’article. Però tot i que a hores d’ara encara no sap quina és la veritat, seguirà investigant perquè el viatge a la història dels seus avantpassats ha estat una descoberta espectacular.

Mima Teatre neix de tres actrius: la Ivette Novell, la Laura Bernis i la Montse Penas formades en art dramàtic a diverses escoles com el Timbal, la Nancy Tuñón i la Memory entre moltes altres. Al 2015 ens vam consolidar com a companyia arrel d’un projecte teatral comú. Mima sorgeix d’una necessitat de les tres actrius de transmetre certs valors, als infants i als joves, a través del teatre: la igualtat de sexes, la inclusió social, l’autoestima i el potencial propi de cada individu, la tolerància i l’assertivitat.

LINK A TEASER:

https://youtu.be/wJkB5t3mrxE

Compra entrades