facebook twitter youtube instagram

CONVERSES SINGULARS amb LÍDIA PUJOL

ANUL·LAT !!!!!

WEAPONS, el comerç d’armes i la militarització del món
22 de juny – 20.30h

Convidat: Marc Javierre Kohan
Amb Arcadi Oliveres i Plàcid García
Preu taquilla: 10€

Botó

GRATIS  60  minuts al Pàrking Riera Alta (C/ Riera Alta 21), presentant el tiquet del pàrking a la taquilla del teatre i demanant que el segellem. (Ubicació Parking)

 

WEAPONS, el comerç d’armes i la remilitarització del món.

Tots sabem per a què serveix l’armament però la seva fabricació, construcció i venda es fa de manera normalitzada i banal, sense tenir en compte les conseqüències i en benefici d’unes elits. Fins que els atemptats arriben a les ciutat europees i comencem a construir murs a les fronteres d’Europa. Mentrestant, a París es fa la fira d’armament Eurosatory, la més important d’Europa. (Marc Javierre.)

Les Converses Singulars, són un encontre entre paraula i música. A través d’un estudi del personatge, unes preguntes relacionades amb el seu compromís de ser persona i la seva missió per aconseguir-ho a cada instant,  unes cançons especialment seleccionades en relació amb els temes i la personalitat del convidat, i alguna sorpresa, us convidem a una aventura que no ha estat assajada. El que viurem, sigui el que sigui, també depèn de vosaltres.

La paraula és el vehicle habitual dels nostres convidats, però també la implicació amb el seu discurs crític des dels diferents àmbits -la teologia, la medicina, la filosofia, l’economia, la sensibilitat artística, l’arquitectura, la política…- té un mateix horitzó: el bé comú.  Des de la raó, l’espiritualitat, el talent expressiu i l’obertura a altres canals de comunicació universals com la música, vull fer-vos sentir enamorats del missatge i l’actitud personal dels nostres convidats, i, des d’aquesta força i amb el convenciment que és el nostre deure defensar els nostres drets, instar-nos a actuar per la dignitat i el reconeixement de la dignitat de l’altre. Algunes de les persones amb que ja hem realitzat Converses realment Singulars han estat Teresa Forcades, Mayte Martín, Santiago Auseron, Itziar Gonzalez, Esther Vivas, Josep Mª Antentas i Cafeambllet (Albano Dante i Marta Sibina)

 

Una xerrada amb

Lídia Pujol: Cantant i intèrpret. Construeix una identitat pròpia, de marcat caràcter català a partir de la música tradicional jiddisch, cèltica, medieval, sefardita, flamenca…, i on la teatralitat, la interpretació i el compromís amb el missatge, són elements indissociables de la seva proposta musical.

Arcadi Oliveres: Economista i reconegut activista per la justícia social i la pau (expresident de Justícia i Pau), expert en relacions nord-sud, comerç internacional, deute extern i militarisme.

Plàcid Garcia-Planas:  Reporter de la secció d’internacional de La Vanguardia des de 1988, ha estat enviat a diferents fronts, com el dels Balcans (on va cobrir els diversos episodis de la guerra de l’antiga Iugoslàvia, de 1991 a 1999) i el del Pròxim Orient (tant en la Guerra del Golf, 1990-91, com en la de l’Iraq, 2003). Ha informat des de l’Afganistan, i ha estat un dels pocs europeus que ha aconseguit entrar a Kandahar, la ciutat emblemàtica dels talibans, on s’ha disfressat de paixtu per evitar el risc del segrest.

Marc Javierre-Kohan: Fotoperiodista i fotògraf documental amb base a Barcelona i París. La seva obra documental es fonamenta en agitar les consciències mitjançant el xoc entre el fons i la forma dels seus treballs. Les seves imatges retraten el que considerem normal o banal, com a fons, i provoquen amb la seva forma a l’espectador en situar-lo entre el que és bo i el que és dolent, entre la moral i la immoralitat. Amb aquesta idea vol suscitar la presa de consciència sobre les actituds humanes perjudicials. En aquesta línia s’emmarquen els seus treballs sobre el turisme massiu i el comerç d’armament.

 

poster converses Marc logos OK

 

1

 

 

Compra entrades