facebook twitter youtube instagram

CUADROS DE AMOR Y HUMOR

TÍTOL CUADROS DE AMOR Y HUMOR
CIA JOVE COMPANYIA PLATÓ DE CINEMA
AUTOR JOSE LUIS ALONSO DE SANTOS
INTÈRPRETS AMANDA GURRUCHAGA, ESTHER VILADECÁS, ALICIA GEREZ, ARIADNA VAN DER POOL, VÍCTOR ABREU, JUDITH ARELLE, ROSER SALÓ, DIEGO DECHÂTEAU, MATÍAS FRAILE
DIRECCIÓ JUAN CARLOS GONZÁLEZ
IDIOMA/DURADA 90 minuts / castellà
DATES Dilluns 11 de novembre a les 20:30h
SINOPSI

CUADROS DE AMOR Y HUMOR és un conjunt de contes en forma d’escenes quotidianes que relaten la vida de la societat dels anys 90 a Espanya. A través de les escenes, entreveurem com era la vida de la societat d’aquella època, passant per diferents espais com: cafeteries, presons, hotels de carretera, etc., però sobretot serem conscients de les diferències que hi havia entre homes i dones. Com era la relació entre els diferents sexes ara fa 20 anys?

Un viatge a un passat no massa llunyà que pretén fer-nos pensar si es distancia tant del present. Haurem après alguna cosa?

LA COMPANYIA DIU

La Jove Cia Plató de Cinema neix l’any 2015 per reunir en una mateixa companyia totes les obres realitzades pels alumnes de tercer any de l’escola “Plató de Cinema”, que fins ara han estat:

2015 ” Fuera delante de la puerta ”

2016 ” Celebraciones ” y ” Caricias ”

2017 ” EX, Todos tenemos uno ” y ” Matar caballos ”

2018 ” Cuadros de amor y humor ”

La posada en escena minimalista convida a l’espectador a jugar amb nosaltres, completant, per exemple amb el seu imaginari ,cadascun dels espais proposats en les diferents escenes. A través de la imaginació de l’espectador es fa evident com es construeix la ficció o realitat en escena per a cadascun de nosaltres.

LINK A TEASER:

https://youtu.be/oRhuO9QuMTw

Compra entrades