facebook twitter youtube instagram

DENARIUS WORLD

CICLE DE JOVES CREADORS

6, 7 i 8 de juny, 3 úniques funcions!

Horaris: dijous, divendres i dissabte a les 20h
Durada: 1 hora
Idioma: sense text
Preu: 18€

Descompte per compra anticipada: 15€


Video teaser

FITXA ARTÍSTICA:

Autor: Cia PUNTMOC
Direcció: Valentina Temussi i Oscar Valsecchi
Intèrprets: Guillem Boada, Juli Boada i Héctor Boada.

SINOPSI:

El Món Denarius és aparentment senzill i alegre. Tot és veloç, instantani i eficient. El Món Denarius té una forma rodona perfecte… igual que una moneda. Exactament igual que una moneda quan giravolta com una baldufa… i aleshores descobrim les dues cares.

Denarius fou el nom d’una moneda romana de plata que es va convertir en la base del nou sistema monetari. Frenèticament i sense pietat, es va obrir pas en una societat disposada a ser abatuda i conquistada, per acabar convertint-se en l’actual “Societat capitalista del benestar”.

Aquesta realitat, de vegades massa injusta i que dia a dia tolerem amb total naturalitat, és la que PuntMoc escenifica a través de l’humor absurd i amb un to descarat i divertit, i amb una innocència que ho converteix tot plegat en un delirant joc corporal. Cordin-se els cinturons, prestin atenció i obrin les seves ments. Deixin-se portar cap al món imaginari i “adrenaloco” de PuntMoc.

SOBRE LA COMPANYIA

Punt Moc és una companyia de teatre físic i clown nascuda al 2001, creada pels tres germans Boada Ferrer: Héctor, Juli i Guillem. Dedicada completament a l’exploració del llenguatge més intrínsec de l’ésser humà, com és el moviment i la recerca d’allò més genuí que amaguem dins nostre, a través del registre del clown i l’humor absurd.

La companyia treballa temes actuals i/o atemporals des d’una mirada moderna i crítica. Amb un llenguatge estimulant i una posada en escena molt rítmica, vol arribar a un públic popular i jove, que acostumat a l’alt estímul dels mitjans de comunicació i les modernes produccions televisives, creu que el teatre no complirà amb les seves expectatives.

PuntMoc s’adreça també al públic més exigent, interessat en noves formes de creació i llenguatges, oferint un caràcter molt propi i una posada en escena rigorosa i detallista.

Compra entrades