facebook twitter youtube instagram

ELLES #COSAS DE CHICAS

CIA LA MELANCÒMICA
Guanyador Premi Especial del Jurat 24a. Mostra de Teatre de Barcelona

POSTPOSEM FUNCIONS ALS PROPERS MESOS.
SEGUIREM INFORMANT

Horaris: dissabtes a les 22:30h
Preu taquilla: 20€
Durada: 80 minuts 
Idioma: Català

FITXA ARTÍSTICA

Idea i direcció: Mireia Casado
Actrius: Paula Joseph / Agnès Jabbour / Mireia Casado
Amb la veu de: Lloll Bertran
Tècnica: Maria Garcia
Espai Sonor: Marc Sumsi
Coreografia: Anna Sagrera
Escenografia: Albert Ventura
Vestuari: Elisa Boada i Aliexpress

 

SINOPSI

ELLES és una peça d’humor satíric que fa un bon repàs als clixés de gènere i treu a escena, sense pèls a la llengua, els temes femenins dels que ningú parla. A l’escenari tres joves actrius amb molta energia i amb una química escènica innegable, parteixen des dels seus propis cossos i la seva pròpia realitat per repassar en clau d’humor grans temàtiques de gènere i sexistes.

Tres “nois” amb bigoti reben al públic i es pregunten obertament què són “COSAS DE CHICOS” i què són “COSAS DE CHICAS”… Davant la incapacitat de donar una bona resposta fan una confessió: No són homes. Són dones disfressades que pensaven que d’aquesta manera tindrien més oportunitats laborals (i potser no van errades). Després d’aquesta confessió no hi ha més remei que mostrar-se tal com són, amb tots els seus defectes i virtuts.

A partir d’aquí se succeeixen unes escenes, esquetxos, monòlegs i gags que toquen tots els temes possibles: La depilació, la regla, l’autoestima i el cos femení, el consentiment, el porno, el plaer femení, les diferències entre homes i dones en el dia a dia, les princeses Disney…

Per acabar l’obra, després d’una hora llarga de riures i reflexió, les actrius agafen el micròfon per cantar unes últimes veritats amb veu alta i clara. Ningú marxarà indiferent de la sala.

Descarada, atrevida i desinhibida. Divertida i contundent. De rabiosa actualitat!

 

SOBRE LA COMPANYIA

La Melancòmica és una jove companyia emergent nascuda al 2016, que es nodreix a parts iguals de l’humor i la crítica social. Debuta amb CIRERES (&lentejuelas), un cabaret amb música en directe que s’estrena al Teatre Llantiol de Barcelona i es prorroga en diverses ocasions amb gran èxit de la crítica. Després l’espectacle és seleccionat per al SINGLOT FESTIVAL del Terrat i al cicle ALTRE-TEATRE de La Floresta i d’aquí arrenca una gira per Catalunya, començant a la Sala BARTS de Barcelona. Més tard es tradueix al castellà per començar la gira a nivell nacional.

El segell de la companyia radica en una sinceritat i proximitat total amb el públic, i una mescla d’humor i crítica que no deixa a ningú indiferent.

El seu nou projecte, ELLES, reuneix un equip femení per crear la primera peça creada exclusivament per dones però destinada a tots els sexes. Tothom la pot gaudir, a partir dels 16 anys. Després de guanyar el Premi Especial del Jurat a la 24a.Mostra de Teatre de Barcelona, fa temporada al Teatre del Raval.

Facebook: https://www.facebook.com/lamelancomicateatre/

Instgram: https://www.instagram.com/lamelancomica/

Web (pròximament): https://www.lamelancomica.com/

 

 

Compra entrades