facebook twitter youtube instagram

ELLES #COSAS DE CHICAS

CIA LA MELANCÒMICA
Guanyador Premi Especial del Jurat 24a. Mostra de Teatre de Barcelona

Del 14 de desembre al 28 de març (no hi ha funció el 07/03)

Horaris: dissabtes a les 22:30h
Preu taquilla: 20€
Durada: 80 minuts 
Idioma: Català

FITXA ARTÍSTICA

Idea i direcció: Mireia Casado
Actrius: Paula Joseph / Agnès Jabbour / Mireia Casado
Amb la veu de: Lloll Bertran
Tècnica: Maria Garcia
Espai Sonor: Marc Sumsi
Coreografia: Anna Sagrera
Escenografia: Albert Ventura
Vestuari: Elisa Boada i Aliexpress

 

SINOPSI

ELLES és una peça d’humor satíric que fa un bon repàs als clixés de gènere i treu a escena, sense pèls a la llengua, els temes femenins dels que ningú parla. A l’escenari tres joves actrius amb molta energia i amb una química escènica innegable, parteixen des dels seus propis cossos i la seva pròpia realitat per repassar en clau d’humor grans temàtiques de gènere i sexistes.

Tres “nois” amb bigoti reben al públic i es pregunten obertament què són “COSAS DE CHICOS” i què són “COSAS DE CHICAS”… Davant la incapacitat de donar una bona resposta fan una confessió: No són homes. Són dones disfressades que pensaven que d’aquesta manera tindrien més oportunitats laborals (i potser no van errades). Després d’aquesta confessió no hi ha més remei que mostrar-se tal com són, amb tots els seus defectes i virtuts.

A partir d’aquí se succeeixen unes escenes, esquetxos, monòlegs i gags que toquen tots els temes possibles: La depilació, la regla, l’autoestima i el cos femení, el consentiment, el porno, el plaer femení, les diferències entre homes i dones en el dia a dia, les princeses Disney…

Per acabar l’obra, després d’una hora llarga de riures i reflexió, les actrius agafen el micròfon per cantar unes últimes veritats amb veu alta i clara. Ningú marxarà indiferent de la sala.

Descarada, atrevida i desinhibida. Divertida i contundent. De rabiosa actualitat!

 

SOBRE LA COMPANYIA

La Melancòmica és una jove companyia emergent nascuda al 2016, que es nodreix a parts iguals de l’humor i la crítica social. Debuta amb CIRERES (&lentejuelas), un cabaret amb música en directe que s’estrena al Teatre Llantiol de Barcelona i es prorroga en diverses ocasions amb gran èxit de la crítica. Després l’espectacle és seleccionat per al SINGLOT FESTIVAL del Terrat i al cicle ALTRE-TEATRE de La Floresta i d’aquí arrenca una gira per Catalunya, començant a la Sala BARTS de Barcelona. Més tard es tradueix al castellà per començar la gira a nivell nacional.

El segell de la companyia radica en una sinceritat i proximitat total amb el públic, i una mescla d’humor i crítica que no deixa a ningú indiferent.

El seu nou projecte, ELLES, reuneix un equip femení per crear la primera peça creada exclusivament per dones però destinada a tots els sexes. Tothom la pot gaudir, a partir dels 16 anys. Després de guanyar el Premi Especial del Jurat a la 24a.Mostra de Teatre de Barcelona, fa temporada al Teatre del Raval.

Facebook: https://www.facebook.com/lamelancomicateatre/

Instgram: https://www.instagram.com/lamelancomica/

Web (pròximament): https://www.lamelancomica.com/

 

 

Compra entrades