facebook twitter youtube instagram

ELLES

TÍTOL ELLES
CIA LA MELANCÒMICA
AUTOR LA MELANCÒMICA
INTÈRPRETS MIREIA CASADO, PAULA JOSEPH I AGNÈS JABBOUR
DIRECCIÓ MIREIA CASADO
IDIOMA/DURADA 80 MINUTS / CATALÀ I CASTELLÀ
DATES Dilluns 28 d’octubre a les 20:30h
SINOPSI

Perquè triguen tant les dones quan van al bany? De què parlen les dones quan estan soles? Què passa després del “i van ser feliços i van menjar anissos”? Com podem saber si és consentit o sense sentit?

Totes aquestes grans preguntes de la humanitat veuran la seva resposta a ELLES, la comèdia més irreverent i feminista que s’ha fet mai! ELLES faran un repàs dels clixés de gènere i trauran a escena, sense pèls a la llengua, tots aquells temes femenins dels que ningú parla… Però no patiu, que l’humor no entén de sexes i aquesta obra és tan per ELLES com per ELLS.

LA COMPANYIA DIU

La Melancòmica és una jove companyia que mescla a part iguals l’humor i la crítica social.

El seu primer espectacle, CIRERES (&lentejuelas) és un cabaret satíric centrat en temàtiques com la salut mental i el col·lectiu LGTBI. Després de l’èxit d’aquesta peça en festivals com el SINGLOT Festival del Terrat o el Cicle Altre-Teatre de La Floresta, tres temporades a Barcelona i d’una gira que ja ha creuat fronteres, La Melancòmica ens proposa una nova obra satírica, aquest cop tenyida de color lila:

ELLES és una peça d’humor que fa un repàs exhaustiu als estereotips de gènere.

A l’escenari tres joves actrius (el nou tricicle femení?) amb molta energia i amb una química escènica innegable, parteixen des dels seus propis cossos i la seva pròpia realitat per repassar en clau d’humor grans temàtiques femenines que avui en dia encara són tabú. I no se’n deixaran cap! Perquè el riure és a vegades la manera més eficient de denunciar una realitat social i de reflexionar sobre nosaltres, vosaltres, els altres, tot i més.

Ningú marxarà indiferent de la sala.

Aquest espectacle va néixer en Residència al Círcol de Badalona, i compta amb la col·laboració de LOVESTOP Bcn, NUEI Cosmètics i MUDA Arts Vives.

L’espectacle és apte per a tots els sexes i recomanat per a majors de 16 anys.

LINK A TEASER:

https://www.youtube.com/watch?v=St95hTcAIFU&feature=youtu.be

Compra entrades