facebook twitter youtube instagram

LA BELLA OTERO

SUSPESA!!!!

Companyia de l’Art
Programació agost 2012

Fitxa artística:
Autor: Juan Trujillo
Versió catalana: Albert López Vivancos
Direcció: Albert López Vivancos
Intèrprets:
La Bella Otero: Empar López
La Goulue: Agnès Cortés

La Bella Otero acaba d’arrencar l’últim full del calendari de la seva carrera artística. Aquesta nit, al Moulin Rouge, s’ha acomiadat definitivament del seu públic. No obstant això, malgrat l’ansietat de la fugida, es pren uns minuts per a acomiadar-se del seu racó favorit, un reservat que l’ha protegit moltes nits, fora de perill de la curiositat aliena, principalment per a preservar les identitats dels poderosos personatges que li van fer la cort.

Mentre la Bella Otero, presa de la nostàlgia, observa cada objecte d’aquest luxós reservat, és sorpresa per La Goulue, l’altra estrella del Moulin Rouge.

L’obra, es centra en l’última disputa d’aquests dos excèntrics personatges, totalment antagònics, que, sense pretendre-ho, desgranen diversos episodis de la vida de la Bella Otero,com un homenatge inconscient a la seva nit de comiat.

Les dues reines de la Belle Epoque es lliuren a jocs escènics divertits amb diàlegs accidentats i grollers que transformen a La Goulue en alguns dels principals amants de la Bella Otero, que d’aquesta manera mostra les seves poderoses tècniques de caçadora d’homes.

La màgica seducció que emana la seva veu, la seva figura i els seus moviments és tal que, com va ocórrer a quants la van conèixer i van sucumbir als seus encants al llarg de la seva trajectòria artística, enamora a l’auditori i, finalment, a la seva pròpia veu crítica, LaGoulue.

 

Compra entrades