facebook twitter youtube instagram

LA CAPUTXETA VERMELLA I UN LLOP DIFERENT

LA CAPUTXETA VERMELLA I UN LLOP DIFERENT

Fins el 7 de gener del 2018. (No hi haurà funció els dies 23 i 24 de desembre)
Dissabtes a les 17h i diumenges a les 12h
També hi ha funció els dies 26, 27, 28 i 29  de desembre i 2, 3, i 4 de gener. A les 18h.

Preu taquilla: 10€
Durada: 1 hora
Idioma: Català / Castellà
Edat recomanada: A partir de 4 anys

Botó

FITXA ARTÍSTICA:

Intèrprets: Elena Santiago García, Eva Camps, Yaneys Cabrera, Marc Arias, Víctor Blázquez i Joel Angelino.
Música, text, direcció i producció: Joel Angelino
Escenografia: Roser Puig
Traducció: Marga Puig

SINOPSI:

La història explica les peripècies d’una caputxeta adolescent que no s’adona dels perills que amaga el bosc, una àvia amb molt sentit de l’humor i un llop cubà que es considera diferent i que procedeix d’una família desestructurada.

Un espectacle amb una crítica directa al temps que malbaratem en les noves tecnologies, la pèrdua de la comunicació real i amb un debat sobre si perdonar o no al llop. La versió respecta la màgia del conte original, però té un toc d’humor divertit i proper pensat per al gaudi del públic familiar.

 

SOBRE LA COMPANYIA:

Joel Angelino, actor i director cubà (que ha fixat la seva residència prop de Barcelona), té una àmplia experiència en teatre, cinema i televisió. Va ser coprotagonista de la premiada pel·lícula cubana “Fresa y chocolate”, nominada als premis Oscar de 1993 com a millor pel·lícula estrangera i l’any que ve farà vint-i-cinc anys de la seva estrena.

LA CAPUTXETA VERMELLA I UN LLOP DIFERENT es va estrenar al Cine-Teatro Víctor de Santa Cruz de Tenerife fa ja vuit anys i ha realitzat més de cent funcions amb un gran èxit de públic a les set Illes Canàries, Miami i l’Havana. Aquesta versió en català i castellà té escenografia de l’artista Roser Puig, traducció de Marga Puig i està interpretada íntegrament per un equip d’actors catalans, graduats majoritàriament a l’Institut del Teatre i l’escola Eòlia.

 

Captura

 

Caper_ensayo_9 copia

 

Caper_ensayo_13

 

Caper_ensayo_27

 

 

Compra entrades