facebook twitter youtube instagram

LA FESTA DEL TEMPS

LA FESTA DEL TEMPS

A partir d’OCTUBRE!!!

ESPECTACLE PER CAMPANYA ESCOLAR – Contacteu-nos a “teatredelraval@teatredelraval.com”

Preu taquilla: 10€
Durada: 70 minuts
Edat recomanada: de 6 a 12 anys
Idioma: Català

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Su_46_F2suU

SINOPSI:

Els quatre músics de Xiula s’han proposat fer una festa a dalt de tot d’un cim de l’Himàlaia de 5.472 metres: La festa del temps. Per arribar-hi hauran de fer un viatge ple d’aventures i emocions.

En aquesta metàfora de la vida, sentirem com la música ens acompanya en la vivència de situacions i emocions. Viatge iniciàtic on s’aprofundeix en l’ànima de la música.

CONTINGUT PEDAGÒGIC

L’espectacle pretén treballar les emocions que estan presents a la vida de les persones i com aquestes són el motor de la qualitat de les nostres vivències i de com transitant-les es generen aprenentatges que ens fan créixer.

Per realitzar aquest treball s’utilitza la música, la posada en escena de quatre personatges i les ombres que es situen al fons de l’escenari.

Les emocions existeixen i formen part de la persona molt abans que el pensament funcioni. S’aprendrà la importància de posar consciència al moment present sense intentar canviar-lo. Quan s’està al moment present, amb les sensacions i les emocions que se’n desprenen, tenim la capacitat de viure-les plenament, de compartir-les, d’expressar-les, de dona’ls-hi moviment i també de poder-les cantar.

D’aquesta manera, els personatges de l’espectacle comptaran amb la complicitat i participació del públic, i aquest es veurà involucrat en el viatge amb els seus diferents problemes, situacions i cançons.

FITXA ARTÍSTICA

Creació i direcció: Xiula
Text: Rikki Arjuna
Lletra i música: Xiula

Músics i actors:
Rikki Arjuna, veu i guitarres
Jan Garrido, veu i guitarres
Adrià Heredia, baix i veus
Marc Soto, percussió, bateria i veus

Disseny artístic i ombres en directe: Mariona Tolosa Sisteré

L’espectacle és la posada en escena del llibre-disc de Xiula, 5.472 m, editat per l’Editorial Viena. La música es pot escoltar a l’Spotify i al Bandcamp.

Finalistes dels Premis Enderrock 2017

 Cartell La Festa del Temps Baixa

2

3

4

5

Ombres

Compra entrades