facebook twitter youtube instagram

LA VISITA INESPERADA

PRORROGAT FINS EL 27 DE MAIG!

Horaris: divendres a les 20h, dissabtes a les 19h i a les 22h i diumenges a les 18h. (No hi ha funció dissabte 05/05)

 

Preu taquilla: 22€
Durada: 2h
Idioma: Català

VENDA ANTICIPADA AMB DESCOMPTE !!!

divendres i diumenges 16€, diumenges 18€.  MENORS de 15 ANYS: 11€ (50% descompte)

Botó

Amb la col·laboració de Restaurant Can Lluís i Restaurant Els Ocellets

**En aquesta obra i per exigències expresses del guió, es fuma en escena durant 5 min. Disculpin les molèsties.

PER QUÈ LA VISITA INESPERADA?

Després del gran èxit que va suposar la posada en escena de TESTIMONI DE CÀRREC d’Agatha Christie, que va estar en cartell 1 any (desembre 2015-gener 2017) i va tenir més de 15.000 espectadors, dels quals 1.200 privilegiats van pujar a l’escenari interpretant el paper del Jurat (un fet mai vist abans als escenaris del nostre país) des del Teatre del Raval volem respondre a la demanda del públic, que ens demanava un altre espectacle de l’escriptora anglesa.

Les últimes enquestes de valoració del teatre demostren la gran acollida de les obres de suspens durant aquests últims anys, per això a partir de setembre del 2017, Agatha Christie tornarà a ser la nostra convidada i el crim s’instal·larà de nou al nostre escenari amb LA VISITA INESPERADA, una de les obres teatrals més desconegudes de l’autora al nostre país, però de les més representades arreu del món.

Donat que el nostre públic ha lloat l’oportunitat de viure l’experiència de formar part del repartiment de la nostra producció TESTIMONI DE CÀRREC, i que expressa haver sentit una profunda emoció a l’haver-se convertit en actors per un dia, aquesta vegada també farem participar els espectadors, doncs hauran d’intentar descobrir qui és l’assassí durant la mitja part de l’espectacle. Entre els qui ho encertin, se sortejarà un sopar per a dues persones i dues invitacions per a l’espectacle.

FITXA ARTÍSTICA

Autora: AGATHA CHRISTIE
Traducció i adaptació: TAMAR AGUILAR
Direcció: PAU GUIX
Ajudant de direcció: ENRIC CERVERA
Escenografia: PABLO PAZ
Disseny llums: XAVIER COSTAS
Vestuari: RAFATÓ TEATRE
Fotografia: MARTÍ E. BERENGUER
Disseny gràfic: DAVID TORRENTS
Tècnic: RAUL BELDARRAIN

UNA PRODUCCIÓ DEL TEATRE DEL RAVAL

 

REPARTIMENT:

Laura Warwick: EMPAR LÓPEZ
Michael Starkwedder:  JORDI COROMINA
Inspector Thomas:  MANEL SOLÀS
Julian Farrar:  LLUÍS ALTES
Srta Bennett:  MUNTSA TUR
Jan Warwick:  GERARD CLAVELL
Sra Warwick:  CARME CAPDET
Henry Angell:  ÀNGEL AMAZARES
Sergent Cadwallader:  BERNAT MUÑOZ

Agraïments: Always my father, Josefina Ortiz, Salvador Badia, Jordi Blesa, José María Losa Reverté, Cristian (La Fiancée du Crocodile), Armeria Roca.

SINOPSI:

Una nit de tempesta, en Michael Starkwedder es perd per una carretera de Gal.les i apareix, de sobte, a la casa dels Warwick. Entra per a demanar ajuda, però hi descobreix una escena esgarrifosa: un home mort d’un tret, encara assegut en una cadira de rodes, i al seu costat una dona empunyant un revòlver. L’assassina, esposa del difunt, confessa. No obstant, alguna cosa inquieta en Michael, i és que els fets semblen evidents… massa evidents. En lloc de trucar a la policia, comença a investigar pel seu compte, en una casa on tots són sospitosos. I és que tots tenien motius per assassinar el senyor de la casa, un home cruel i despietat.

Una visita inesperada (The Unexpected Guest) és una obra de teatre de 1958 escrita per Agatha Christie. Una de les peces teatrals més cèlebres de l’escriptora que manté en suspens  l’espectador fins a l’últim segon, amb una trama magistralment teixida. Va ser representada per primera vegada al Duchess Theatre de Londres, el dia 12 d’agost del mateix any.

 

 

Cartell+teatre

 

visita inesperada

visita inesperada

visita inesperada

visita inesperada

visita inesperada

Compra entrades