facebook twitter youtube instagram

LA DONA DE NEGRE

AQUEST PROPER SETEMBRE!!!

Idioma: Català

VENDA ANTICIPADA AMB DESCOMPTE !!! En breu publicarem link de venda!

 

FITXA ARTÍSTICA

Autors: SUSAN HILL i STEPHEN MALLATRATT
Traducció i adaptació: TAMAR AGUILAR
Direcció: EMPAR LÓPEZ
Disseny llums: XAVIER COSTAS
Disseny de So: JORDI BALLBÉ

UNA PRODUCCIÓ DEL TEATRE DEL RAVAL

 

REPARTIMENT:

L’ACTOR: Carlos Vicente
EN KIPPS: Gerard Clavell
LA DONA:  A determinar

 

SINOPSI:

Arthur Kipps, advocat de mitjana edat, lloga un teatre i contracta els serveis d’un actor professional per a què l’ajudi a recrear quelcom que li va succeir anys enrere i que encara el turmenta. Un succés real però fantasmagòric i amb resultats tràgics per a ell i la seva família. Per a superar els seus traumes escenifiquen aquells dies en què una aparició fantasmal seguia els seus passos.

Des d’un escenari ple de mobles, papers i altres objectes, en Kipps comença a llegir la seva història de manera cohibida i desconfiada; però, a poc a poc, aconsellat per l’actor i amb l’ajuda dels efectes teatrals, va creixent en ell la confiança i la capacitat d’actuació, mentre veiem com va representant diferents papers, passant de la narració a la interpretació teatral en tota regla.

“La Dona de negre” està basada en la novel·la de Susan Hill, teatralitzada per Stephen Mallatratt. L’obra comença de forma inquietant i va guanyant intensitat minut a minut, arribant a un desenllaç terrorífic que farà tremolar l’espectador més valent.

 

Compra entrades