facebook twitter youtube instagram

LET ME DOWN SLOWLY

Premi Votació Popular al Millor Espectacle a la 25a Mostra de Teatre de Barcelona.

Del 1 al 25 d’abril
Horaris: dijous a les 20h i diumenges a les 17h.
Preu taquilla: 20€
Durada: 90 minuts
Idioma: Català
Edat recomanada: A partir de 14 anys.

 

FITXA ARTÍSTICA

Creació i interpretació: Èric Pons i Anna Torrella.
Suport a la creació i ajudants de direcció: Adrià Andreu i Bruna Artigal.
Espai escènic, vestuari i il·luminació: Ivet Duran i Alba Paituví.
Espai sonor: Sara Vidal.
Audiovisuals: Mar Martínez.
Coreografia: Bruna Artigal.
Música original: Anna Torrella.
Animacions: Eudald Rojas.
Direcció tècnica: Adrià Andreu.
Fotografia: Désirée Gómez.
Disseny gràfic: Sol Iñigo.
Producció: Èric Pons i Bruna Artigal.
Una producció de la Companyia Afflictus

 

SINOPSI

Per què quan coneixem algú i estem a gust, ens formigueja una por al cos de que allò bonic s’acabi? Què passa perquè una relació s’acabi? Se’ns ha inculcat aquest vertigen socialment? Hi ha alguna relació entre la nostra manera d’estimar i la necessitat d’estar amb algú? Com es pot explicar que l’amor faci mal?

Let Me Down Slowly ens mostra una ciutat amb diferents possibilitats de relacionar-se amb l’amor on els dos personatges intentaran fugir d’aquest dolor buscant alternatives a l’amor romàntic, però ben aviat descobriran que potser aquest camí no és tan senzill com esperaven. La companyia Afflictus torna amb la seva segona obra de creació “Let Me Down Slowly”. Després d’haver explorat el cantó fosc de l’amor a “Only Love Can Hurt Like This”, en aquesta ocasió centren la mirada en les alternatives no monògames que existeixen. La companyia aproparà al públic aquestes diverses maneres de viure l’amor mostrant la vulnerabilitat que sentim quan estimem.”

Let Me Down Slowly presenta la història de dos personatges que busquen una alternativa a l’amor romàntic després de descobrir que les seves dinàmiques són les que porten patiment i dolor a les relacions. L’obra es converteix en una road trip per una ciutat on conviuen diferents amors i on es teixeixen diverses històries, creant així un mosaic que presenta múltiples formes de veure l’amor. Els dos personatges viuen aquest viatge de maneres diferents però, tot i la voluntat de fugir del dolor inherent en les relacions romàntiques, acaben topant-se altre cop amb els mateixos problemes que l’amor romàntic els generava. A partir d’aquesta crisi, lxs creadorxs de l’obra s’allunyen dels personatges ficticis per deixar d’amagar-se darrere d’aquests i afrontar el problema real de les seves vides, involucrant també a lxs espectadorxs en aquesta reflexió. Amb aquest trencament de la ficcionalitat, lxs creadorxs porten la seva reflexió més enllà i culminen l’obra posant en relleu el valor de l’amistat per sobre de la centralitat de les relacions amoroses que pretén establir l’amor romàntic.

 

LA COMPANYIA:

La companyia AFFLICTUS, fundada per Anna Torrella i Èric Pons l’any 2017, va néixer amb la voluntat de gestar el seu primer projecte de creació “Only Love Can Hurt Like This”. L’obra va fer diverses funcions entre els anys 2017 i 2019, sent seleccionada a la 23a Mostra de Teatre de Barcelona, guardonada amb el Premi especial del jurat i el Premi Intèrpret Revelació per Èric Pons, aconseguint també la nominació a Millor Actriu per Anna Torrella i fent temporada al teatre Porta 4 de Barcelona. Actualment, la companyia ha estrenat el seu segon projecte de creació “Let Me Down Slowly”, que segueix indagant sobre la temàtica i el tipus de teatralitat que van explorar amb la seva primera peça però amb la voluntat d’evolucionar-la. La companyia també està formada per Adrià Andreu i Bruna Artigal, que prenen el rol de suport a la creació i d’ajudants de direcció, i compta amb la col·laboració d’escenògrafes, creadores audiovisuals i de so, entre d’altres.

LINK A VÍDEO:
https://www.youtube.com/watch?v=d0zgyuk41_I

XARXES:
Compte d’Instagram: @cia.afflictus https://www.instagram.com/cia.afflictus/?hl=es

Facebook: https://www.facebook.com/cia.afflictus/

Hashtag de l’espectacle: #LMDS

Drive amb més imatges: https://drive.google.com/drive/folders/1qgIv6V50T55i0fOv1wcBrYUAuCCkv_q7?usp=sharing 

 

 

 

Compra entrades