facebook twitter youtube instagram

PARALLEL WAYS

A partir del 21 de febrer

Horaris: diumenges a les 12h.
Preu taquilla: 20€
Durada: 50 minuts
Idioma: Castellà i anglès
Recomanada a partir de 7 anys

FITXA ARTÍSTICA

Ways(per HomelandDance Company):
Direcció: Glòria Llevat
Coreografia: Glòria Llevat
Intèrprets: Roberth Aramburo, Ángel Gabriel Gutiérrez i Glòria Llevat.
Videoprojecció: Messcellany (Helena Córdoba)
Il·luminació: Lucas Tornero

 

Zíràn i PARALLELS (per FUSE Company byMesscellany):
Direcció: Helena Córdoba
Coreografia: Helena Córdoba
Intèrprets: Roberth Aramburo, Mireia Campo, Helena Córdoba, Ángel Gabriel Gutiérrez, Glòria Llevat, Júlia Matas i Lucas Tornero.
Videoprojecció: Messcellany (Helena Córdoba)
Música: Miki Gual, Pablo Soler, Nosaj Thing, Alva Noto, Amon Tobin.
Il·luminació: Lucas Tornero

SINOPSI
PARALLEL WAYS” és un espectacle conjunt de dansa i multimèdia que tracta sobre la subjectivitat amb què les persones discernim el positiu del negatiu, i de la importància de la presa de decisions, que ens porta a relacions personals i camins que afecten directament al desenvolupament de la personalitat.

PRESENTACIÓ DE LA COMPANYIA
El projecte sorgeix de la col·laboració entre dues companyies joves: FUSEbyMesscellany i HomelandDance Company.
FUSE byMesscellany, establida a Barcelona l’any 2019, és la primera companyia europea especialitzada en dansa i multimèdia. Es va formar per a la creació de l’espectacle de dancemapping (dansa amb videoprojeccions)  “PARALLELS, a storyaboutyou”, com a TFG a través de l’UPC, i és dirigit per l’artista jove multidisciplinar (artista visual i coreògrafa) Helena Córdoba. El projecte va estar seleccionat com a un dels millors treballs de recerca d’art en noves finestres pel Clúster Audiovisual de Catalunya i Sónar+D.

HomelandDance Company, establida l’any 2020, és una companyia de dansa contemporània i expressiva formada per tres ballarins professionals internacionals, dirigida per la jove artista catalana Glòria Llevat.

Amb la col·laboració “PARALLEL WAYS”, FUSE introdueix el recurs del dancemapping a la recent producció de Homeland per a crear un projecte totalment innovador en el marc de les arts escèniques catalanes: el primer espectacle col·laboratiu de dansa on les últimes arts multimèdia interactuen amb el moviment per a potenciar el missatge narratiu.

Link a vídeo per premsa: https://youtu.be/BL-N2GqsB84

Instagram de FUSE: @fuse_company

Instagram de Homeland: @homelandancecompany_oficial

Pàgina web de FUSE: https://fusecompany.messcellany.com

Hashtags: #ParallelWays #FUSEbyMesscellany #Parallelsastoryaboutyou #HomelandDanceCompany #Messcellany #LavandulaEspaiDart

Compra entrades