facebook twitter youtube instagram

PLOU A COBERT

CICLE DE JOVES CREADORS

Del 5 a 21 de juliol de 2019

Horaris: divendres i dissabtes a les 20h i diumenges a les 18h
Durada: 60 minuts
Idioma: Català
Preu: 18€

FITXA ARTÍSTICA:

Dramatúrgia: Èlia Borràs i Berta Camps
Direcció: Laura Pujol
Ajudant de direcció: Èlia Borràs
Interpretació: Berta Camps, Paula Fossati, Clàudia Lausin i Ona Vilar
Escenografia: Juli Sanjuan
Producció: Èlia Borràs, Berta Camps i Laura Pujol
Tècnic de llums i so: Lluís Huget
Imatge gràfica: Joan Agramunt
Fotografia d’escena: Martí Navarro
Vídeo: Marc Auladell

INSTAGRAM: @plouacobert

SINOPSI:

“Si jo tingues 20 anys…” és una frase que es diu per recordar tot allò que no es va fer o s’hauria volgut fer quan es tenia la llibertat i la lleugeresa de tenir, ni més ni menys, que entre uns 18 i 25 anys. Però què suposa tenir-ne 20? Què significa que han de fer els joves, ja passats de l’edat de litigi i explosió hormonal, amb la seva vida? I sobretot, preguntem-nos si no és una imposició, una pressió i una condemna dir a un jove que faci tot allò que “jo faria si tingués 20 anys…”.

PLOU A COBERT és una peça dinàmica escrita, dirigida i interpretada per 6 joves amb la necessitat d’indagar i investigar el significat real de la seva època vital..

LA COMPANYIA DIU:

Preguntes, teories, reflexions, preocupacions; un text escrit per l’Èlia Borràs i la Berta Camps on van vomitar i ordenar tot el que els passava per dins pel simple fet de tenir vint anys.

Quatre noies viuen el present pensant sempre en el futur, actuant per aquest futur estudien, treballen i es qüestionen. No tenen respostes a res, però tenen ganes de tot. Són quatre veus però també en són una; una veu que es desperta de mica en mica per endinsar-nos en els sentiments profunds, en allò que normalment no es diu o que no se li saben posar paraules.

Elles parlaran, parlaran molt. Parlaran els personatges i les actrius. Una metralla de text ple d’incerteses i preguntes. Un no parar d’una veu que té moltes ganes de parlar i ser escoltada.

Compra entrades