facebook twitter youtube instagram

RESPOSTA A CARTES IMPERTINENTS

Botó

 

TÍTOL RESPOSTA A CARTES IMPERTINENTS
CIA LES IMPERTINENTS S.A.
AUTOR MARTA MOMBLANT
INTÈRPRETS TERESA URROZ, CRISTINA SERRAT, ASSUMPCIÓ ORTET, ARIADNA DE GUZMÁN, ESMERALDA ELIZALDE I ALICIA MARTEL (música en directe)
DIRECCIÓ ARIADNA MARTÍ
IDIOMA/DURADA Català / 1 hora 15 minuts
DATES Dimarts 9 d’octubre a les 20:30h
SINOPSI

A partir de l’epistolari “Cartes impertinents” de Maria Aurèlia Capmany, la Marta Momblant fa una dramatúrgia que subtitula “Divertiment autocrític de realitats femenines”. Aquesta dramatúrgia neix de la necessitat de donar continuïtat en el temps als testimonis de dones recollit a les cartes, ara es prova de donar des de l’escena respostes de les dones d’avui.

Sempre un repte parlar d’aquests temes dalt de l’escenari, però creiem que encara molt necessari. Tot i que el text inicialment inspirador d’aquest espectacle el va escriure Maria Aurèlia Capmany fa quasi quaranta anys, trobem les mateixes situacions i, malgrat els anys, les sentim i reconeixem en els mateixos contextos, per tant, tot i les lluites i batalles guanyades ens queda camí i ulls per obrir en la societat actual… Creiem que cal ressituar-nos com a dones en el present per avançar com a persones en el futur.

Articular aquest discurs no és fàcil, hi ha molta confusió, moltes vegades, masses… provem de donar resposta. Amb humor, ironia, circ i varietats. Parlem divertidament de la situació de la dona en serio.

Com una necessitat real, des de l’escenari, ha sorgit aquest espectacle.

 

Compra entrades