facebook twitter youtube instagram

TESTIMONI DE CÀRREC

d’Agatha Christie

Horaris: divendres a les 20h, dissabtes a les 19h i diumenges a les 18h
Preu taquilla: 24€
Durada: 1 hora 40 minuts (sense entreacte)
Idioma: Català

SORTEGEM  UN SOPAR a la Fonda Xesc, entre el públic assistent que encerti l’enigma que plantegem. Podeu consultar les bases del sorteig aquí.

ATENCIÓ!!  Vols ser actor per un dia?  FES DE JURAT!!
Vine a veure l’obra des de la tribuna del jurat del judici que se celebrarà a l’escenari. Et convidem a assistir-hi com a membre del tribunal. Si vols gaudir de l’experiència de ser actor per un dia i de veure l’espectacle de franc des de dalt de l’escenari, reserva la teva plaça a “teatredelravalbcn@gmail.com”, indicant-nos: el teu nom complet, l’edat que tens i un telèfon de contacte. Recorda dir-nos quins dies t’aniria bé venir o quins dies especialment t’és impossible.

 

FITXA ARTÍSTICA:

JORDI COROMINA – Sir Wilfrid
EMPAR LÓPEZ – Romaine Vole
CARLOS BRIONES – Leonard Vole
MUNTSA TUR – Srta. Plimsoll
LLUIS ALTÉS – Sr. Myers
ENRIC CERVERA – Sr. Carter / Thomas
GERARD CLAVELL – John Mayhew
MONTSE MIRALLES – Janet Mackenzie
SERGIO ALFONSO – Inspector Hearne/ Policia judici
BERTON FERNÁNDEZ – Jutge
LAIA SERRA – Noia

Covers:
EVA POCH – Janet Mackenzie
PEP MARTÍNEZ – Leonard Vole

Direcció: PEPA CALVO
Adaptació: MARGA PARRILLA
Disseny llums: XAVI COSTAS
Escenografia: GALA GARRIGA
Vestuari: RAFATÓ TEATRE
Música original: PETER DELPHINICH
Interpretació musical: PETER DELPHINICH (saxo baríton/alt)
DICK THEM (contrabaix)
Enregistrament: JAIME AGRAMUNT
Disseny gràfic: TRIUNFO SCP
Il·luminació: VÍCTOR CÁRDENAS
Tècnic: ADRIÀ MORENO
Construcció: ALBERT LÓPEZ VIVANCOS / XAVI PORCAR

 

SINOPSI:

Leonard Vole és acusat de l’assassinat de la senyora French, una anciana rica amb qui mantenia una relació amistosa. El pressumpte mòbil del crim és l’herència dels béns de la difunta. Tot i que les proves en contra seva són irrefutables, Sir Wilfrid Roberts, un prestigiós advocat criminalista que acaba de patir un atac de cor, es fa càrrec de la seva defensa.

Testimoni de càrrec (títol original Witness for the Prosecution) és una pel·lícula de Billy Wilder, estrenada el 1957 i protagonitzada per Charles Laughton, Marlene Dietrich i Tyrone Power. És l’adaptació de l’obra teatral d’Agatha Christie estrenada al 1953.

Tal i com es demanava als cartells originals de la pel·lícula, nosaltres també demanem al públic:  En parlaràs, però si us plau, no expliquis el final!”

 

SOBRE L’ESPECTACLE

El Teatre del Raval s’ha convertit en la llar del teatre de suspens i misteri. Espectacles com 12 HOMES SENSE PIETAT, TESTIMONI DE CÀRREC, LA VISITA INESPERADA o LA DONA DE NEGRE han atret cada any un gran nombre d’espectadors amants del gènere, poc habitual als escenaris catalans.

 L’èxit de crítica i públic van convertir TESTIMONI DE CÀRREC en el fenomen de les temporades 2015-2016 i 2016-2017. Les xifres parlen per sí soles:

– 150 funcions – 1 any en cartell
– Més de 15.000 espectadors
– 1.200 espectadors van pujar a l’escenari per formar part del repartiment en el paper de Jurat.

El Teatre del Raval tornarà a acollir el clàssic de la cinematografia dels anys 50 a partir del setembre amb l’atractiu que ofereix el gènere de suspens ambientat en un tribunal de justícia, en aquest cas amb la signatura de la reina del suspens, Agatha Christie.

Aquesta obra té un al·licient afegit, el jurat està format per espectadors que volen participar en l’espectacle. L’espectador pot ser actor per un dia i gaudir de l’emoció que comporta participar en un espectacle professional i viure i veure l’obra des de l’interior. Trenquem també la quarta paret, per a que l’escenari i la sala formin un únic espai. Una experiència irrepetible, sens dubte.

L’estètica de l’espectacle pretén evocar el cinema en blanc i negre dels grans mestres, doncs aquestes són les úniques tonalitats utilitzades en escenografia i vestuari.

 

testigo de cargo
retrats testimoni raval
Compra entrades