facebook twitter youtube instagram

TRENTA-VUIT

TÍTOL TRENTA-VUIT
CIA FILS ENREDATS
AUTOR CIA FILS ENREDATS I ELNA ROCA
INTÈRPRETS EMMA CLARKE, OLEGUER FALGUERA, ALBA MACAU I AIDA

RUIZ

DIRECCIÓ ELNA ROCA
IDIOMA/DURADA 75 minuts / Català i castellà
DATES Dilluns 4 de novembre a les 20:30h
SINOPSI

Mallorca. Base aèria de l’aviació legionària italiana. Any 1938. Angelo, pilot de l’exèrcit, es debat entre el deure i la moral enmig dels bombardejos de la guerra civil espanyola.

Barcelona. Ciutat ofegada pel canvi climàtic. Any 2038. Cris, líder d’un moviment activista per fer front al govern, acaba sent víctima del passat.

Dues lluites per uns ideals. Fins a quin punt som capaços de controlar la nostra conducta de comportament? Poden uns esdeveniments anteriors influir en el futur?

LA COMPANYIA DIU

Fils Enredats som una companyia de teatre fundada l’any 2017 amb la inquietud de crear peces teatrals on la família és la protagonista i l’origen de tots els temes a tractar.

La companyia la formem l’Emma, l’Oleguer i l’Alba, tres intèrprets formats al Col·legi de Teatre de Barcelona. El desembre de 2018 ens vam estrenar com a companyia amb el nostre primer projecte: Façana de vellut, representat a la Festa Major de Sant Andreu, a Barcelona.

Trenta-vuit s’estrena l’abril de 2019 fruit d’una residència als Lluïsos de Gràcia.

Junts hem actuat en el projecte audiovisual Ballant Lorca, en el marc del programa CaixaEscena i dirigit per Jaume Sangrà i Xavier Erra. Dalt dels escenaris hem format part dels tallers El viento en la carne, dirigit per Jorge Picó i presentat a l’Espai de teatre del Poble Espanyol de Barcelona, així com Les tres germanes, dirigit per Thomas Sauerteig, i La molt excel·lent i lamentable tragèdia de Romeo i Julieta, dirigit per Ester Nadal, tots dos presentats a la Nau Ivanow de Barcelona.

LINK A TEASER:

https://youtu.be/gaGzXB_26Ig

Compra entrades