facebook twitter youtube instagram

VAN GOGH EL MUSICAL

…de  JOAN OLIVÉ i ROC OLIVÉ

Fins el 15 de novembre.
Idioma: espectacle musical en català

Dijous, divendres i dissabtes a les 21h i diumenges a les 18h.
Diumenge 15 a les 18.30h!!!

Preu taquilla 22€

GRATIS  60  minuts al Pàrking Riera Alta (C/ Riera Alta 21), presentant el tiquet del pàrking al teatre i demanant que el segellem.

LINK A VIDEO

 

VENDA ANTICIPADA AMB DESCOMPTE !!!

Botó

 

FITXA ARTÍSTICA

Escrit i dirigit per:
Joan Olivé i Roc Olivé

Repartiment:
Van Gogh: Roger Pera/ Joan Olivé
Gauguin: Mingo Ràfols/ Joan Olivé
Úrsula Layer: Miquel Malirach/ Joan Olivé
Amb la col·laboració especial com a veu del Girasol: Pep Sala
Cover dels tres personatges: Joan Olivé

Músics:
Guitarra acústica: Dionís Olivé
Guitarra elèctrica: Víctor Gorriti
Violí: Núria García

 

Escenografia: Gala Garriga
Disseny Llums: Carlos Lucena
Coreografia: Lídia Ibàñez
Vestuari: Mª José Colado
Caracterització: Alba Guillén
Cap Tècnic: Damià Capella

Una producció de Testistostigues

 

SINOPSI

VAN GOGH, EL MUSICAL és una comèdia de situació al més pur estil “La extraña pareja” o “Plats bruts” amb la peculiaritat que la nostra parella còmica es troba en ple segle XIX, en un petit poble francès anomenat Arlés i està formada per dos grans pintors impressionistes, en Vincent Van Gogh i en Paul Gauguin, que varen viure junts durant dos mesos l’any 1888. Durant aquests dos mesos de convivència, en Van Gogh s’enamorarà d’una prostituta d’Arlés que es deia Úrsula Layer, el màxim desig de la qual era ser pintada i fornicada, o viceversa, pel gran pintor impressionista Paul Gauguin, que justament estava passant una etapa poc inspirada.

El simple fet d’imaginar-se pintant una prostituta rural i poc amant de la depilació no l’ajudava massa a sortir de la seva apatia pictòrica. El desig de Paul Gauguin era fugir a Tahití a pintar indígenes nues. En Vincent Van Gogh, per la seva part, intent seduir l’Úrsula i demanà consell al seu amic Robert, un girasol amb molt poc a dir; o potser no? Com aconseguirà Vincent Van Gogh l’amor de l’Úrsula Layer? Amb un autoretrat? O cantant una bona cançó…Doncs això és un musical, i és el que més s’

La vida d’en Vincent Van Gogh explicada de la manera més boja i gamberra possible, passant per Holanda, París, Arlés o el sanatori Saint-Rémy-de-Provence i fins el dia de la seva mort, el 29 de juliol de 1890, ara fa 125 anys.

 

Vincent

 

Paul Gauguin

Compra entrades